adplus-dvertising
Press "Enter" to skip to content

Shia LaBeouf geeft toe dat hij FKA Twigs pijn heeft gedaan na beschuldigingen van misbruik en haar ‘een heilige’ noemde

Shia LaBeouf heeft eindelijk de beschuldigingen van misbruik van ex-vriendin FKA Twigs aangepakt, die in 2020 een rechtszaak tegen hem aanspande.

Nu de zanger de Transformers-ster, 36, beschuldigt van seksuele mishandeling, aanranding en emotionele stress, heeft hij nu toegegeven haar te hebben ‘pijn gedaan’ en heeft hij gedeeld dat hij het slecht heeft gedaan.

Branding Twigs, 34, een ‘heilige’, herinnerde de acteur zich dat ze ‘mijn leven heeft gered’ – waardoor hij wakker werd en verantwoordelijkheid nam voor zijn acties.

Shia richtte zich op de rechtszaak en verscheen vrijdag op de Real Ones-podcast van acteur Jon Bernthal, sprekend over de beweringen van zijn ex, zonder haar rechtstreeks te noemen of te verwijzen naar de specifieke beschuldigingen van Twigs.

Terugkijkend: Shia LaBeouf, 36, heeft toegegeven dat hij FKA Twigs pijn heeft gedaan toen hij eindelijk haar beschuldigingen van misbruik aanpakt

Het stel had in 2018 een relatie van iets minder dan een jaar, na een ontmoeting op de set van het Amerikaanse drama ‘Honey Boy’, waarbij Twigs hem later beschuldigde van ‘meedogenloos misbruik’ en ‘bewust doorgeven van een seksueel overdraagbare aandoening’.

In het nieuwe interview gaf hij toe: ‘Ik heb die vrouw pijn gedaan. En terwijl ik dat deed, heb ik veel andere mensen pijn gedaan, en veel andere mensen voor die vrouw.

‘Ik was een genotzoekend, egoïstisch, egocentrisch, oneerlijk, onattent, angstig mens … Als ik denk aan wat mijn leven is geworden en wat het nu is, zoals wat mijn doel nu is … nuttig moeten zijn.

Saint: En Twigs, 34 (afgebeeld) een 'heilige' noemde, herinnerde de acteur zich dat ze 'mijn leven heeft gered' - waardoor hij wakker werd en verantwoordelijkheid nam voor zijn acties

Saint: En Twigs, 34 (afgebeeld) een ‘heilige’ noemde, herinnerde de acteur zich dat ze ‘mijn leven heeft gered’ – waardoor hij wakker werd en verantwoordelijkheid nam voor zijn acties

Lang geleden: het stel had iets minder dan een jaar een relatie in 2018, na een ontmoeting op de set van het Amerikaanse drama Honey Boy', waarbij Twigs hem later beschuldigde van 'meedogenloos misbruik' en 'bewust doorgeven van een seksueel overdraagbare aandoening'

Lang geleden: het stel had iets minder dan een jaar een relatie in 2018, na een ontmoeting op de set van het Amerikaanse drama Honey Boy’, waarbij Twigs hem later beschuldigde van ‘meedogenloos misbruik’ en ‘bewust doorgeven van een seksueel overdraagbare aandoening’

‘En als ik naar deze #MeToo-omgeving kijk, zijn er niet veel kerels die verantwoordelijkheid nemen’, legt Shia uit.

Hij ging verder met het beschrijven van de ‘lange lijst’ van mensen die hij pijn heeft gedaan en waarmee hij het goed moet maken, en legde uit dat hij de rest van zijn leven ‘schuld’ zal hebben.

En om zijn dankbaarheid jegens Twigs, echte bijnaam Tahliah Debrett Barnett, uit te drukken, noemde de acteur haar ‘een heilige’.

‘Als ze niet in mijn leven had ingegrepen en niet de weg had gecreëerd voor mij om de ego-dood te ervaren, zou ik ofwel een heel middelmatig bestaan ​​hebben of ik zou volledig dood zijn’, zei Shia.

Terugkijkend op de relatie legde Shia uit: 'Ik was een genotzoekende, egoïstische, egocentrische, oneerlijke, onattent, angstige mens'

Terugkijkend op de relatie legde Shia uit: ‘Ik was een genotzoekende, egoïstische, egocentrische, oneerlijke, onattent, angstige mens’

Betere plek: de acteur deelt dat hij een doel voor het leven heeft gevonden, staat erop dat hij op een betere plek is en wil 'een reclamebord zijn voor een principiële manier van leven'

Betere plek: de acteur deelt dat hij een doel voor het leven heeft gevonden, staat erop dat hij op een betere plek is en wil ‘een reclamebord zijn voor een principiële manier van leven’

Twigs heeft eerder gezegd dat haar relatie met de acteur ‘het ergste was dat ik ooit heb meegemaakt in mijn hele leven’, met een proces voor hun rechtszaak gepland voor april 2023.

Onder de beschuldigingen beschuldigt ze hem ervan haar gewelddadig aan te vallen en te wurgen, haar willens en wetens te besmetten met een SOA, en fysiek en verbaal geweld.

Maar Shia, die gediagnosticeerd is met PTSS en alcoholisme, houdt vol dat hij nu op een betere plek is en noemt zichzelf een ‘openbare zondaar’.

Hij legde uit; ‘Ik zit in de stam van de f***-ups. Ik ben een zeer openbare zondaar, een zeer feilbaar persoon in de publieke sfeer. Wat ik nu denk dat mijn doel is, is om niet te doen… de andere voorbeelden die we hebben gehad van hoe je zoiets als dit moet navigeren – dat is achter de vrouw aan gaan, of proberen een rechtszaak te winnen, of weer in de problemen komen. ****** film of zoals om helemaal terug te komen.

Binnenkort: een proef tussen Shia en Twigs (eerder dit jaar afgebeeld) gepland voor april 2023

Binnenkort: een proef tussen Shia en Twigs (eerder dit jaar afgebeeld) gepland voor april 2023

‘Mijn doel, en ik meen dit met elke vezel van mijn wezen, is om leerzaam te zijn met mijn leven, zodat ik een advertentie kan zijn, zoals een billboard, voor een principiële manier van leven.’

Het podcast-interview werd uitgebracht een dag nadat Shia publiekelijk de beweringen van regisseur Olivia Wilde ontkende dat hij uit haar film Don’t Worry Darling was ontslagen vanwege zijn ‘strijdlustige energie’.

De acteur drong er in plaats daarvan op aan te stoppen met het project.

Ter ondersteuning van zijn beweringen werd vrijdag een video van Wilde online gelekt waarop duidelijk te zien is dat de regisseur LaBeouf smeekt om bij het project te blijven, en ze zinspeelt op spanningen met zijn toekomstige co-ster Florence Pugh door te zeggen dat zijn vertrek een ‘wake’ zou zijn. -oproep naar juffrouw Flo.’

'Ik stop met je film': het podcast-interview werd uitgebracht een dag nadat Shia publiekelijk de beweringen van Olivia Wilde ontkende dat hij uit haar film Don't Worry Darling was ontslagen vanwege zijn 'strijdlustige energie;  gezien in 2021

Terugslaan: LaBeouf, 36, heeft nu beweerd4d bewijs geleverd dat de beweringen van Wilde weerlegt, waaronder een e-mail die hij naar de regisseur stuurde en een video die ze hem naar verluidt stuurde, die bewijst dat hij wegliep van de film;  afgebeeld in 2019

‘Ik stop met je film’: het podcast-interview werd uitgebracht een dag nadat Shia publiekelijk de beweringen van Olivia Wilde ontkende dat hij uit haar film Don’t Worry Darling was ontslagen vanwege zijn ‘strijdlustige energie’

Eerder deze week gaf Wilde, 38, een interview aan Variety, waar ze zei dat het proces van LaBeouf ‘niet bevorderlijk was voor het ethos dat ik eis in mijn producties’ nadat de rol uiteindelijk was herschikt met haar nu-vriend Harry Styles.

Styles, 28, speelt het personage Jack naast hoofdrolspeler Florence Pugh, die naar verluidt enige ‘spanning’ had met LaBeouf.

De 36-jarige LaBeouf heeft nu echter vermeend bewijs geleverd dat de beweringen van Wilde weerlegt, waaronder een e-mail die hij naar de regisseur stuurde en een video die ze naar hem stuurde, die later online werd gelekt en waaruit bleek dat hij wegliep van de film.

LaBeouf beweert dat hij op 17 augustus 2020 ‘de film stopte wegens gebrek aan repetitietijd’ en Variety twee e-mails doorstuurde die hij naar eigen zeggen onlangs naar Wilde heeft gestuurd.

Shia LaBeouf’s vernietigende e-mail aan Olivia Wilde

Verzonden woensdag 24 augustus

Olivia,

Ik hoop dat dit je geïnspireerd, doelgericht, vervuld en goed vindt. Ik bid elke avond dat jij en je familie gezondheid, geluk en alles hebben wat God me zou geven. Geen grap, elke avond voordat ik ga slapen.

Ik heb een klein meisje, Isabel; ze is vijf maanden oud en begint net de laatste helft van haar lach te ontwikkelen; Het is geweldig. Mia, mijn vrouw en ik hebben elkaar weer gevonden en zijn op weg naar een gezond gezin met liefde en wederzijds respect.

Ik ben begonnen aan een reis die verlossend en rechtvaardig aanvoelt (vies woord maar passend). Ik schrijf u nu met 627 dagen nuchterheid en een moreel kompas dat nooit heeft bestaan ​​vóór mijn grote vernedering die het laatste jaar en een kwart van mijn leven was. Ik heb een paar maanden geleden contact met je gezocht om het goed te maken; & ik bid nog steeds dat je op een dag ruimte in je hart kunt vinden om me te vergeven voor de mislukte samenwerking die we deelden.

Wat deze e-mail vandaag inspireerde, is je nieuwste Variety-verhaal. Ik ben zeer vereerd door uw woorden over mijn werk; dankjewel, dat voelde goed om te lezen. Ik ben echter een beetje in de war over het verhaal dat ik werd ontslagen. Jij en ik kennen allebei de redenen voor mijn vertrek. Ik ben met je film gestopt omdat je acteurs en ik geen tijd konden vinden om te repeteren. Ik heb ter herinnering de screenshots van onze tekstuitwisseling op die dag bijgevoegd, en mijn sms naar Tobey.

Ik weet dat je je persronde voor DWD begint en dat het nieuws van mijn ontslag een aantrekkelijke clickbait is, aangezien ik nog steeds persona-non-grata ben en dat misschien de rest van mijn leven zo zal blijven. Maar als ik het over mijn dochter heb, ik denk vaak aan de nieuwsartikelen die ze zal lezen als ze geletterd is. En hoewel ik iets schuldig ben, en de rest van mijn leven schuldig zal zijn, ben ik alleen schuldig voor mijn daden.

Mijn tekortkomingen met Twigs zijn fundamenteel en reëel, maar ze zijn niet het verhaal dat is gepresenteerd. Er is een tijd en een plaats om met zulke dingen om te gaan, en ik probeer een genuanceerde situatie te navigeren met respect voor haar en de waarheid, vandaar mijn stilzwijgen. Maar deze situatie met jouw film en mijn “afvuren” zal nooit een zittingsdatum hebben om de feiten te behandelen. Als leugens genoeg in het openbaar worden herhaald, worden ze waarheid. En dus maakt het het voor mij veel moeilijker om uit het gat te kruipen dat ik met mijn gedrag heb gegraven, om voor mijn gezin te kunnen zorgen.

Mij ​​ontslaan heeft nooit plaatsgevonden, Olivia. En hoewel ik de aantrekkelijkheid van het pushen van dat verhaal volledig begrijp vanwege het huidige sociale landschap, de sociale valuta die dat met zich meebrengt. Het is niet de waarheid. Dus ik vraag nederig, als een persoon met een oog om dingen goed te maken, dat je het verhaal zo goed mogelijk corrigeert. Ik hoop dat dit geen negatieve gevolgen voor je heeft, en dat je film succesvol is op alle manieren die je wilt.

Alle zegen voor jou,

sjiitisch

In zijn berichten aan Wilde stelt LaBeouf: ‘Jij en ik kennen allebei de redenen voor mijn vertrek. Ik ben met je film gestopt omdat je acteurs en ik geen tijd konden vinden om te repeteren.’

In de e-mail verwijst hij naar zijn moeizame relatie met FKA Twigs en sprak hij ook over zijn dochter Isabel die hij deelt met partner Mia Goth.

Sommige studiobronnen beweren in de publicatie dat LaBeouf was ontslagen, terwijl een ander zei dat het te maken had met een ‘collectieve erkenning dat LaBeoufs acteerstijl niet goed paste bij Wilde’s benadering als regisseur.’

Variety meldt dat LaBeouf de publicatie-screenshots van zijn gesprekken met Wilde heeft gestuurd, die beweren dat ze elkaar persoonlijk hebben ontmoet om zijn vertrek uit het project te bespreken.

In de e-mail aan Wilde erkent LaBeouf zijn relatie met Twigs, waar hij schrijft: ‘Mijn tekortkomingen met Twigs zijn fundamenteel en reëel, maar ze zijn niet het verhaal dat is gepresenteerd.’

Twigs – echte naam Tahliah Debrett Barnett – beschuldigde LaBeouf in een rechtszaak van het willens en wetens geven van een seksueel overdraagbare aandoening en beschuldigde hem ook van ‘meedogenloos misbruik’, waaronder seksuele mishandeling, aanranding en het toebrengen van emotioneel leed. Hij heeft de vorderingen ontkend.

Binnenkort: Don't Worry Darling, dat volgende maand uitkomt, met Florence Pugh en Harry Styles als een getrouwd stel uit de jaren 50 dat verstrikt raakt in een sekte in hun idyllische stadje

Binnenkort: Don’t Worry Darling, dat volgende maand uitkomt, met Florence Pugh en Harry Styles als een getrouwd stel uit de jaren 50 dat verstrikt raakt in een sekte in hun idyllische stadje

.

WATCH NOW

DOWNLOAD NOW

Spread the love